بررسی تفاوت های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و ترکیبات ثانویه گیاه آرتیشو (Cynara scolymus L.) در سال های مختلف رشد
بررسی تفاوت های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و ترکیبات ثانویه گیاه آرتیشو (Cynara scolymus L.) در سال های مختلف رشد

کیوان آقایی؛ علی عمارلو؛ سعید تقیلو

دوره 8، اول ، خرداد 1401

https://doi.org/10.30470/jmpb.2024.2022699.1098

چکیده
  گیاه آرتیشو(Cynara scolymus L.)  با نام عمومی کنگر فرنگی، گیاهی چند ساله، علفی و از خانواده گل ستاره ای ها (Asteraceae) می باشد که هم خواص دارویی داشته و هم به عنوان علوفه مورد استفاده قرار می گیرد. به نظر می رسد سن ...  بیشتر